lunes, 31 de enero de 2011

En Marcel millora!


Recentment en Marcel s'ha fet una nova punció de medula. El cert és que va anar molt bé i ha sortit "net", sense cap cèl·lula dolenta de les aproximadament 500.000 que han analitzat. Això vol dir que ara podrà entrar a una nova fase de tractament.

Malgrat tot, aquest darrers dies li han estat donant un medicament per elevar el nombre de glòbuls blancs, perquè era al límit de tornar a ser hospitalitzat pel risc d' infeccions. Tenia 1.800 leucòcits, quan el valor normal comença a partir dels 6.000. Ell es trobava bé, però sempre cal extremar les precaucions perque no agafi qualsevol infecció, doncs es podria complicar. Es normal que li baixin com a conseqüència del tractament.

El medicament va sortir efecte, i aquest passat dissabte dia 29 es va constatar que li havien pujat els leucòcits a un nivell raonable, així que aquesta setmana que comença rebrà la quimioteràpia, i després ja no li tocarà fer-ne fins d' aqui 3 mesos. Mentrestant, estarà prenent només pastilles, i podrà descansar una mica de les agulles i injeccions que l'han acompanyat durant mesos.

El metge també ha comunicat als pares que, si no surten complicacions (com ara amb els glòbuls blancs), el mes de març podrà començar a anar al col·legi!!! (al Perú, com que es troba a l'hemisferi sud, el curs escolar va a l'inrevés d'aquí, i abarca de març a desembre).

No hay comentarios:

Publicar un comentario